OVER 100%IJBURG

100%IJBURG is een platform voor alle ondernemers en bewoners die IJburg rijk is!
De ondernemers zijn gevestigd op en opereren van uit het eiland. Wij zijn een uniek gebied met een grote diversiteit aan bedrijven die zichtbaar en onzichtbaar zijn.

Op dit platform vertellen ondernemers zelf, in een kort professioneel gefilmd portret, over de diensten en producten die ze leveren. Zo onstaat er een prachtig netwerk voor alle ondernemers en de IJburgse bewoners weten wat er in de buurt leeft, te vinden en te koop is. Daarnaast kunnen in de toekomst events, routes, netwerkborrels etc. worden georganiseerd. Ons bereik kan enorm groot worden, wat het voor iedereen interessant maakt. 
(maart 2023: 1787 IJburgse volgers op Instagram)

Opgericht door 3 betrokken en enthousiaste IJburgers, aan het begin van de Corona tijd, die zich realiseren dat de IJburgse ondernemers IJburg levendig en interessant maken en met dit platform hun voortbestaan willen helpen te behouden.

Oprichtings team:

IMG_5184_F_1200_5f77b59e2c


Annemarieke van den Broek
Fotograaf en filmer met een lange staat van dienst in de reclame. Gespecialiseerd in het portretteren en regisseren van mensen.
https://annemarieke.nl

Ingeborg Vink
Eigenares Atelier Exclusive Juwelry Amsterdam en Vinx Hollands Glorie, sieraden voor mensen die trots zijn op de wortels van hun bestaan.
www.exclusivejewelryamsterdam.com

Frank Mineur
Onafhankelijk reclamemaker, 360° art-director en activatie specialist.
https://meneermineur.com

© 100%IJBURG 2021